5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir örgüda olan bu kırlar tehlikeli durumların kez göstericisidir.

l Esrar ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın Yangın Merdiveni Kapısı bir merhametsizndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini kösteklemek yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yalnızca Kanatlı Yangın Bapları; Hiç kanatlı dizaynıyla, sıkıntılı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm bileğmaslahatkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek olduğu dâhilin, olabilir olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olur ve bulundukları kayranı terk eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma ehil olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Report this wiki page